Velkommen til vores affiliate program!

Carma Friends

Velkommen til vores affiliate program!

I fællesskab hjælper vi vores kunder med at få bedst mulige forudsætninger for en relevant digital kundekommunikation.

Carma Friends

Affiliate program

Vores kunder er ikke blot dygtige til at oprette fremgangsrig digital 1:1-kommunikation, de stiller også høje krav. Både til os som leverandører og til deres egne præstationer. Vores mål er, at de skal få succes, uanset hvad de skal bruge for at nå deres mål. Derfor har vi et nært samarbejde med andre virksomheder og leverandører, som også sætter kundens behov i centrum. I fællesskab hjælper vi vores kunder med at få de bedst mulige forudsætninger for en relevant digital kundekommunikation. Velkommen til Carma Friends!

Vores Carma Friends

Vi har Carma Friends inden for en række forskellige områder, alt fra strategibureauer til tekniske platforme. Fælles for dem er, at de kan tilføre reelle værdier til vores Carmabrugere, uanset om det handler om værktøjer til dataindsamling, e-handelsplatforme, CRM eller strategier for kundeloyalitet og kommunikation.

Bureau & Strategi

Actionbase Malkovitch Vaimo Impera Avensia

Integration & Funktionalitet

Zapier Apptus Magento E37
Nosto Rich Relevance Panagora Triggerbee
Star Republic Carismar Litium Vendre
Raptor

Filosofien bag

Det skal være nemt for vores kunder at gøre gode ting. Composts opgave er at stille de bedst mulige forudsætninger til rådighed, så vores brugere kan oprette relevant digital 1:1-kommunikation. Vi forenkler vores kunders hverdag ved at give dem mulighed for at anvende data fra flere kilder, og ved at de får adgang til kyndige eksperter inden for forskellige områder. Vi har markedets mest kompetente platform og ekspertviden inden for de digitale direkte kanaler. Hvad er I eksperter i? I fællesskab kan vi hjælpe vores kunder med at vokse.

Skal vi blive Carma Friends?

Vi er nysgerrige efter at få at vide, hvad vi kan opnå i fællesskab. Kontakt vores Partner Manager Mikael Wasiljeff for at få mere at vide om vores partnerprogram og Carma Friends, eller udfyld formularen nedenfor.

Jeg vil gerne vide mere om Carma Marketing Hub