Hvad vil du gøre?

Vi ved, hvem der kan hjælpe dig

Vi ved, at du kan lide uproblematiske projekter. Og at du somme tider har brug for råd og guidning i den digitale jungle. Hvorfor lede efter viden lidt hist og her, når du kan arbejde med os – en leverandør, som har eksperter til hvert trin i din kommunikative udviklingsproces? Hos os får du en dedikeret projektleder under opstart og en succesmanager, som skal hjælpe dig med at udvikles. Deres vigtigste opgave er at sikre, at du er tryg i processen, og at du bliver tilbudt den rette hjælp på det rette tidspunkt.

Uanset om du behøver konsultation vedrørende dataimport, strategi, leveringsevne, valg af indhold, design, målsætning, mobilt eller andet finder vi den rette ekspert, der kan guide dig gennem forudsætninger, muligheder og udførelse.

I fællesskab udvikler vi din strategi og dit teams praktiske arbejde via de digitale direkte kanaler e-mail, SMS og App-push.

Din egen handlingsplan

Før dit projekt begynder, udarbejder vi i fællesskab en handlingsplan. Ved opstart i Carma Marketing Hub er handlingsplanen altid gratis. Din unikke handlingsplan baseres på din virksomheds forretningsfremmende processer og din målgruppes præferencer.

Planen danner siden grundlag for det fortsatte udviklingsarbejde og revideres naturligvis, når dine behov forandres. Vi har i fællesskab et tydeligt fokus på udfaldsstrategi såvel som kanalstrategi. Vores mål er altid, uanset hvor avanceret din kommunikation og opsætning er ved start, at stræbe efter kontinuerlig forbedring for at du skal nå, eller helst overgå, dine mål.

Benyt en forretningsorienteret datanørd

Når grundstammen i handlingsplanen er på plads, arbejder vi i fællesskab videre ifølge planen. Her guider vi dig gennem processen med at identificere, hvilken information og hvilke data der skal importeres i Carma for at oprette effektive og fleksible kommunikationsmuligheder til din digitale kommunikation. Selvfølgelig ser vi nærmere på behovene i den manuelle e-markedsføring og den stadigt vigtigere marketing automation-del.

Tænk oplevelse og konvertering – få hjælp til design

Din nye kommunikationsstrategi skal naturligvis pakkes og præsenteres flot for dine kunder og modtagere. Når vi arbejder med e-mailmarkedsføring, App-push med rich content og microsites, går design, konvertering og funktionalitet hånd i hånd. Vi tænker UX og optimering ved hver kontaktflade.

Uanset om du har et design klar og vil have rådgivning til den sidste touch, eller om du starter med en blank side, har vi de rette kompetencer til at hjælpe dig med at komme i gang. Eksperterne på vores design og content-afdeling tager dig igennem rejsen fra målsætning til færdigt design. Selvfølgelig kan vi også hjælpe dig med A/B-testning for at sikre, at dit design bliver optimeret efter dine mål.

Få tjek på, hvordan du kommer frem?

Det er vigtigt for os, at din kommunikation kommer frem. Leveringsevnen for hele din digitale 1:1 kommunikation baseres på din kommunikationsstrategi.

E-mailmarkedsføring

Din e-mailmarkedsføring påvirkes af mange faktorer såsom kommunikationsfrekvens, kvalitet af modtagerliste og contentstrategier for at nævne nogle eksempler. Vores eksperter guider dig gennem junglen af faldgruber og muligheder. Vi har over 15 års erfaring med at sende og håndtere meget store voluminer e-mailmarkedsføring, og vi guider dig hellere end gerne for at optimere din leveringsevne.

App-push

Leveringsevnen for dine app-push er helt afhængig af, hvor relevant dit indhold er. Her kan vores relevanseksperter hjælpe dig med det rette mindset for at sikre, at dine brugere har nytte af din kommunikation. For det er det, som er afgørende.

SMS

For at dine SMS’er skal nå frem, bør de sendes med seriøse aktører og operatører. Via vores samarbejdspartnere kan vi hjælpe dig med at nå frem på bedst mulig måde – både i Norden og globalt. Fortæl, hvad du vil gøre, så hjælper vi dig med at vælge det rette.

hero

Nysgerrig?

Udfyld formularen nedenfor for at få mere at vide om Carma Marketing Hub og for at komme i gang med digital 1:1-kommunikation.

Jeg vil gerne vide mere om Carma Marketing Hub