E-mail, SMS & App push

One to one Channels

E-mail, SMS & App push

Vælg den rette kanal til dit budskab. Opret automatiserede flows og send kampagner via en eller flere kanaler for at nå dine kunder, hvor end de befinder sig.

E-mailmarkedsføring, SMS og App push

Bliv set. Anvend den rette kanal til dit budskab og din målgruppe. Med Carma når du dine kunder og modtagere via alle digitale 1:1 kanaler – e-mail, SMS app push, In app message, microsites eller print.

Byg dine kommunikationsflows med en eller flere kanaler. Uanset hvilken kanal du vælger til dit budskab, kan du anvende dine data i Carma Marketing Hub til at oprette maksimal relevans af blandingen: indhold, tidspunkt og adfærdsstyring. Her er byggestenene til din digitale multi-channel strategi. Og du gør alt i det samme brugervenlige interface.

Kanaler i Carma

Vælg den rette kanal til det rette tidspunkt

one to one

  • E-mail
  • SMS
  • App push iOS
  • App push Android
  • App push Windows
  • App push QQ

E-mailmarkedsføring

Med Carma Marketing Hub får du forudsætninger for at omsætte din digitale strategi til succesrige og hensigtsmæssige kommunikationsflows. E-mailmarkedsføring er stadig den kanal, der efterspørges mest. Gør det nemt med Carma. Læs mere

Fremkommelighed er centralt for os

Når du frem? Måske er der noget i din kommunikationsstrategi, som skal udvikles mere eller fornyes. Vores eksperter i leveringsevne guider dig gennem strategi og optimering for hver kanal. Læs mere

Har du brug for flere kanaler?

Somme tider er der behov for en supplering af dine mest kritiske budskaber med telemarketing eller print. Men selvfølgelig blot til dem som, mod formodning, ikke er blevet nået af din digitale kommunikation. Anvend Carmas Pre-print database til at få alle de data med, du skal bruge for at være relevant, også i kanaler uden for Carma.

Eftersom Carma henter og eksporterer data til alle de systemer, du benytter, er det nemt at koble dine værktøjer til sociale medier på Carma Marketing Hub. I Carma Hub Store vælger du de platforme og apps, du vil bruge.

Nysgerrig?

Udfyld formularen nedenfor for at få mere at vide om Carma Marketing Hub og for at komme i gang med digital 1:1-kommunikation.

Jeg vil gerne vide mere om Carma Marketing Hub