Hvad vil du gerne hjælpe med?

Har du en udfordring med digital 1:1 kommunikation, er du på det rigtige sted.

Om os

Med Carma Marketing Hub og eksperterne på Compost får du hjælp til at anvende alle dine data som kreative byggesten til at oprette individtilpasset, adfærdsstyret og automatiseret kommunikation.

Digital markedsføring – vores passion

Vi har i fællesskab med vores kunder skabt lønsomhed og loyalitet i over 17 år. Vi startede i Stockholm og i dag har vi kontorer i tre verdensdele og kunder i hele verden.

Før som nu er omdrejningspunktet gode kunderelationer.

Vores styrker

  • Carma Marketing Hub – En integreret platform til al digital direkte markedsføring
  • Af markedsførere for markedsførere – Brugervenlighed i fokus
  • Et system udviklet i samarbejde med vores kernekunder
  • Viden – Vi har eksperter, som hjælper dig gennem hver fase
  • Ekspansiv – En stabil virksomhed, som er vokset organisk og på egne meritter nationalt såvel som globalt
  • Filosofi – Al ære til konvertering, men kunderelation og kanalstrategi først. Så kommer det førstnævnte med i købet, også på lang sigt.
  • Vi guider dig – Uanset om du vil sende segmenterede nyhedsbreve eller automatisere flere kanaler, guider vi dig til næste trin i din kommunikative udvikling
  • Vores kunder – Stærke og velkendte varemærker vælger Compost og Carma Marketing Hub.

Vores ekspertområder

Vi, som arbejder på Compost har alle en bred viden om digital markedsføring. Men vi tror på spidskompetence og forståelse for vores kunders specifikke udfordringer.

Derfor har vi medarbejdere med et meget højt vidensniveau inden for deres område. Vores kunder kender deres forretningsmodeller – vi kan få dem at vokse digitalt.

Eksempel: Deliverability, design, dataoverførsel, anvendelse af data, personificering, automatisering, segmentering, konvertering, integrationer, optimering, opfølgning og analyse.

Digital kompetence bygger på dyb viden og bred forståelse. Men det specifikke er, at vi altid leder efter nøglerne til ”det rette budskab til den rette person på det rette tidspunkt via den rette kanal”. Uanset hvad dit forretningsområde er.

Smarte virksomheder kommunikerer relevant

Carma Marketing Hub anvendes af virksomheder som

Komplett, Sygeforsikringen Danmark, Comwell Hotels, Albatros Travel, Leo Vegas, ICA, Klarna, SATS, Adlibris, Hallon, Hi-Fi-klubben, Bonnier, Vattenfall, iZettle, Ticket, Linas Matkasse, Design Online, Tidningskungen, IF Forsikring, Bagaren och Kocken og mange, mange flere, som ved, at kundekommunikation er både smart og effektivt og skaber værdi.

Nysgerrig?

Udfyld formularen nedenfor for at få mere at vide om Carma Marketing Hub og for at komme i gang med digital 1:1-kommunikation.

Jeg vil gerne vide mere om Carma Marketing Hub